Kontakt

Molimo Vas da Vaš termin unapred zakažete.

Telefon: +381 (0) 11 630 89 78

Mobilni telefon: +381 (0) 64 22 66 44 8

E-mail: ordinacija@bubera.rs

Ukoliko se ne javljamo na mobilni telefon ili je trenutno nedostupan, znači da ne možemo trenutno da odgovorimo na poziv.

U tom slučaju, molimo Vas da pošaljete poruku na isti broj (ili ostavite govornu poštu, mada se dešava ponekad da ne dobijemo obaveštenje o ostavljenoj govornoj pošti, pa ukoliko ste u mogućnosti, sigurnije je da pošaljete poruku).

Poruke na isti broj telefona možete poslati i putem Viber-a ili WhatsApp-a. U poruci molimo Vas napišite Vaše ime i mi ćemo Vas pozvati kada budemo u prilici – obično kasnije uveče ili sledećeg radnog dana.

Ukoliko se ne javljamo na fiksni telefon, znači da ne možemo trenutno da odgovorimo na poziv – uključiće se  telefonska sekretarica, pa možete snimiti Vašu poruku, a svakako ćemo videti propušteni poziv i javiti Vam se čim budemo u prilici – obično kasnije uveče ili sledećeg radnog dana

Adresa ordinacije je:

Bilećka br. 31 / 2 (prizemlje)

Nalazimo se u kvadratu između ulica Mite Cenića i Kapetana Zavišića, s jedne strane i ulica Vojvode Stepe i Bulevara Oslobođenja s druge strane. Broj 31. je bliži ulici Kapetana Zavišića, a odmah je pored broja 33. na kome se u suterenu nalazi restoran “Toscana mia”, koji ćete lako uočiti.

Prevoz:

Bulevar  Oslobođenja – autobusi br. 47 i 48 – stanica odmah nakon Fakulteta organizacionih nauka (FON) i benzinske pumpe “Lukoil”, a preko puta restorana “Kovač”.

Vojvode Stepe – autobus br. 33 i E9 i tramvaji br. 9,10,14 – stanica u blizini “Super Vera” i Visoke elektrotehničke škole.

U ulici Mite Cenića, u delu bližem ulici Vojvode Stepe nalazi se i TAXI stanica.

Parking:

Ako dolazite svojim kolima, najbolje je da se parkirate u “Super Veru” u ulici Vojvode Stepe – nadzemna garaža se ne plaća, a podzemna garaža se ne plaća prva dva sata, a zatim, 40 dinara na sat.

Pošaljite nam poruku: